Libert Paints

Hydroprim: de sleutel tot vlekkeloos schilderen

2 mei 2024

Renovaties brengen vaak een breed scala aan uitdagingen met zich mee, met name als het gaat om het schilderen van diverse soorten oppervlakken. Hydroprim heeft zich bewezen als dé uitstekende oplossing voor zowel renovatieschilderwerken als nieuwe projecten. Deze 'alles-in-één' aan te kleuren primer belooft een vlekkeloze afwerking op elk oppervlak, zowel binnen als buiten.

Hydroprim_Beeld1
Hydroprim

Snelle droging en uitstekende dekking

Hydroprim onderscheidt zich door zijn vermogen om te impregneren en te fixeren op elk type ondergrond. Of het nu baksteen, pleisterwerk, oude verflagen, hout of kunststof betreft; deze veelzijdige primer legt niet alleen de ideale basis voor een langdurig schilderresultaat, maar gaat ook een stap verder door effectief roet-, nicotine- en oude vochtvlekken te maskeren en te isoleren.

 

Door de combinatie van snelle droging, minimale geur en uitstekende dekking springt Hydroprim er echt uit. Geen langdurige wachttijden of hinderlijke geuren; deze verf stelt professionele schilders in staat om snel en effectief een hoogwaardige basis te leggen voor hun schilderprojecten in bewoonde woningen.

Hydroprim_Renovatie

Zowel nieuwbouw als renovatie

Hydroprim kan ook als binnenafwerking worden gebruikt, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van het gehele schilderproces. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande ruimte of het schilderen van een nieuwe, Hydroprim levert een perfecte afwerking.

Kortom, Hydroprim is niet zomaar een primer en een afwerkingslaag. Het is het ideale verfsysteem voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Op zoek naar een dealer voor dit product?

Onze dealers bieden uitstekende service. U krijgt professioneel en concreet advies. Samen delen we dezelfde passie voor verf!

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe verkooppunten.

02
Logo Milieucharter

Libert Paints ontwikkelt hoogkwalitatieve verven voor diverse sectoren. Na strenge testen (performantie, ecotoxiteit, humane blootstelling,...) door diverse laboratoria kregen onze verven verschillende certificaten toegekend.